Ambrogio

De robotmaaier van Ambrogio

De NEXTline

De maairobot van de toekomst!. Met unieke flexwielen. Door het ingenieuze ontwerp en knikbesturing heeft een robot uit de NextLine zeer veel grip. GPS en Blue-tooth ontbreken uiteraard niet. Robots uit de NEXTline komen met garantie tot 6 jaar (zie voorwaarden). Daarnaast zijn ze waterdicht gebouwd en kunnen daarom met water worden gereinigd.

Al bijna 25 jaar is Ambrogio toonaangevend op het gebied van vernieuwing in robotmaaierland. Een Ambrogio combineert Stijl en design met vernieuwende techniek. Waarschijnlijk is Ambrogio de grootste vernieuwer waar Husqvarna (de marktleider) volgt en reageert.
Een robotmaaier van Ambrogio is een automatische grasmaaier met geavanceerde kunstmatige intelligentie.
Ze werkt onafhankelijk, snel en efficient!
Het gras in uw tuin zal altijd de gewenste hoogte hebben, u heeft in elk seizoen een perfect gazon.
Door het brede assortiment aan grasmaairobots van Ambrogio is er voor elk gazon een geschikte Ambrogio.

Net als bij alle andere merken is de totale maaicapaciteit van ondergeschikt belang. Dit gegeven wordt zwaar overschat en geldt uitsluitend onder de meest ideale omstandigheden. Wij selecteren de ideale robot graag op gebruik, ondergrond, aantal zones, gebruiksgemak, geluid, aantal wielen en mes-systeem.

Ambrogio Twenty-Elite

De nieuwste telg uit de maairobot lijn. Zeer compact en futuristisch model met 4 wielen. Nieuwe zachte rubberen wielen, een vast maaimes en een actieve bumper maken dit een bijzondere maairobot.

Video van de NeXT-line

Video Van de nieuwe 4.0 serie

Ambrogio 4.0

De maairobot van de toekomst!. De unieke 2-voudige flexwielen beschadigen uw gras nauwelijks en hebben ongekend veel grip. Door het ingenieuze ontwerp en knikbesturing heeft deze robot grip onder vrijwel alle omstandigheden. GPS en Blue-tooth ontbreken uiteraard niet. Wiper heeft met deze lijn een flinke stap vooruit gezet en dit gaat zelfs zover, dat garantie tot 6 jaar standaard is op de robots (zie voorwaarden). De Ambrogio 4.0 serie is daarnaast waterdicht gebouwd en kan daarom met water worden gereinigd.

Ambrogio 4.36

De maairobot van de toekomst!. De unieke 3-voudige flexwielen voor ongekende grip onder alle omstandigheden. Door het ingenieuze ontwerp en knikbesturing heeft deze robot grip onder vrijwel alle omstandigheden. GPS en Blue-tooth ontbreken uiteraard niet. Ambrogio heeft met Robotmaaier een waar monster voor uw gazon tot 6.000 meter. Zelfs garantie tot 6 jaar is standaard op deze robots (zie voorwaarden). De 4.36-serie is daarnaast waterdicht gebouwd en kan daarom met water worden gereinigd.

PROline

Sterke en betrouwbare robotmaaiers voor de veeleisende gazonbezitter. Deze robotmaaiers zijn voorzien van bortelloze inductiemotoren. Alle PROline robotmaaiers maken gebruik van de supersterke stalen maaimessen. Takje, dennenappels e.d. vormen vrijwel geen probleem. De sterke Li-Ion accu’s zorgen voor ruime werktijden waardoor het gazon grotendeels vrij blijft.

De L250-serie

Ambrogio L350

De Ambrogio L350 is de aangewezen robot voor grote gazons tot 7000 m2. Door de 8 programmeerbare zones zijn de mogelijkheden groot bij ingewikkelde lay-outs. De gepatenteerde Flexwielen zijn zelfreinigend en hebben veel grip. Een robuuste robot met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteraard met GPS voor maai-optimalisatie en een ongekend sterk maaisysteem van 36 cm.

GREENline:

Efficiënte robotmaaiers is de vertrouwde groene huiskleur. In deze serie vindt u de roemruchte L60, de robot die zonder perimeterkabel kleine gazon kan maaien tot het oermodel de L210, de robuuste no-nonsens maar het een stalen mes van 29cm.
Nieuw voor 2020 in deze serie is de L15 DeLuxe een zeer compacte mini-robotmaaier met ongekende prestaties.

Ambriogio L400-serie

De krachtpatsers voor sportvelden en parken. Onder ideale omstandigheden geeft Ambrogio een maaicapaciteit tot 20.000m2 voor het topmodel. Een maaibreedte van 81 cm en een maaitijd tot 10 uur op een volle accu. Carbonfiber behuizing, GPS , Bluetooth en touchscreen zijn maar een greep van de technieken waarmee deze topper indruk maakt. Natuurlijk is een super strak en gemaaid gazon haar levensdoel.

Video van de imposantie L400