Belrobotics

Binnenkort ook bij automaai verkrijgbaar. 

Greenmow

greenmow-belrobotics De Greenmow is de ideale maaier voor wie verlost wil zijn van het zelf maaien van kleine tot middelgrote terreinen. Hij biedt ook particulieren de mogelijkheid gebruik te maken van de technologie en de voordelen van Belrobotics: betrouwbaarheid, hoogwaardige fabricagekwaliteit, veiligheid en programmeermogelijkheden.

2 maaikoppen
6 messen
42 cm. maaibreedte

Parcmow

parcmow-belrobotics Deze robotmaaier is het ideale hulpmiddel voor particulieren, openbare instellingen en bedrijven met groene ruimtes. Hij onderhoudt zelfstandig gazons met een oppervlakte tot 10.000 m2. Hij bespaart kostbare tijd en geld.

3 maaikoppen
9 messen
65 cm.  maaibreedte

Bigmow

bigmow-belrobotics De krachtigste robotmaaier ter wereld. Met een capaciteit van 20.000 m2 kan hij zeer grote oppervlakten aan: sportvelden en golfbanen, openbare ruimten, openbare of privéparken enzovoort.

Dankzij het lage energieverbruik verbreekt hij alle records voor wat betreft energiebesparing.

5 maaikoppen
15 messen
105 cm.  maaibreedte

Ball-picker

bigmow-belrobotics De Ballpicker verzamelt automatisch de golfballen op driving ranges.
Dankzij deze gepatenteerde, wereldwijd exclusieve functionaliteit:

  • Is geen tussenkomst van personen nodig wat voor aanzienlijke besparingen zorgt,
  • Hoeft het personeel niet langer energie te verspillen aan dit steeds terugkerende karwei en kan het de bespaarde tijd besteden aan nuttigere en zinvollere activiteiten,
  • Is het personeel beschermd tegen verwondingen,
  • Kan de driving range langer openblijven aangezien de Ballpicker non-stop doorwerkt zonder dat hij beschadigd kan raken door of overlast geeft aan de golfers.