Wiper Yard

Topper 2019
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Wiper Yard, speciaal ontworpen voor grote oppervlakken.
De ideale oplossing om uitgestrekte graszones in parken op golfbanen en voetbalvelden te onderhouden.

Wegens vertrouwen: prijsverlaging: 2019!!

Beschrijving

 De Wiper Yard is uitgerust met 3 maaibladen waarvan er 2 onder de bewegende zij-armen van de machine zijn gemonteerd. Deze uitrusting zorgt voor een maaibreedte van 84cm en tevens een perfect maaibeeld op onregelmatige terreinen.
Het gestroomlijnde uiterlijk en het typische Italiaanse design van deze robotmaaier maakt het de meest agressieve maairobot in het assortiment. De gepatenteerde achter wielen in kegelvormige uitvoering zijn ontworpen om bij droge ondergrond een zo klein mogelijk oppervlak te raken en bij vochtige grond het raakvlak te verhogen om ook hier zo veel mogelijk grip te creëren.t het de meest agressieve maairobot in het assortiment.
De gepatenteerde achter wielen in kegelvormige uitvoering zijn ontworpen om bij droge ondergrond een zo klein mogelijk oppervlak te raken en bij vochtige grond het raakvlak te verhogen om ook hier zo veel mogelijk grip te creëren. 

Kenmerken voor de Yard 301 (tot 30.000 m2)

  • Differentieel GPS – het system stelt de robot in staat om grote gebieden te maaien zonder dat er perimeter draad benodigd is, Dit met maaiprecisie in centimeters. De robot kan zelfstandig maaien doordat hij onthoudt welke gebieden al gemaaid zijn.
  • Maaisysteem met een vooraf bepaald pad – een kaart kan worden vastgesteld op het moment van de installatie waarmee de robot paden en parallelle lijnen kan genereren om het te maaien gebied in de kortst mogelijke tijd te maaien.
  • De getoonde prijs is een indicatie en afhankelijk van de omstandigheden en uw specifieke wensen.  

Extra informatie
Wiper  Yard 101 Yard 201 Yard 301
max. oppervlakte gazon (+/- 20%) 10.000 M² 20.000 M² 30.000 M²
lithium-ion accu 25,9V 2 x 15 Ah 4x 15 Ah
motor type inductiemotor
maximale hellingshoek 35%
aanbevolen max. hellingshoek 30%
maximale helling bij de omtrekdraad 20%
gemiddelde werktijd (+/- 25%) 06:00 11:00
maaibreedte 84 cm
maaihoogte (min - max) 25 – 85 mm
maximaal aantal zones 8 onbeperkt
connect module ja
gebruikers interface touchscreen display
app controle via bluetooth en gsm
beveiliging pincode en geofence
laadstation overkapping nee
beschermings niveau ip 21
overige eigenschappen compas systeem, eco modus, gyroscoop, kantel sensor, maaiblad modulatie, optil sensor, regen sensor, slimme partitionering, spiraal vormig maaien, stop knop