Robomow

Een gazon zonder zorgen?

Thuis voelen we ons het best! Welkom bij Robomow, een totaal nieuwe manier van maaien. De robotmaaiers van Robomow sluiten perfect aan bij uw lifestyle en vinden meteen een plekje in uw leven en tuin. Robomow is makkelijk voor het gazon (installeer het basisstation naast het gazon bijv. in de border), makkelijk voor de gebruiker (communiceer met uw robot via uw smartphone) en makkelijk voor het hele gezin (uw robot houdt rekening met uw wensen en agenda zodat u optimaal kunt genieten). Robomow is uw beste teamspeler.

Wat is een robotmaaier?

Een robotmaaier is de moderne opvolger van de traditionele handmaaier, benzinemaaier of de zitmaaier. Robotmaaiers werken geruisloos en volledig zelfstandig. Ze zijn ontworpen om u tijd en geld te besparen, zodat u kunt genieten van andere activiteiten met familie en vrienden. De moderne robotmaaiers worden voortdurend intelligenter. Ze vinden zelfstandig het basisstation terug, plannen zelf hun maaibeurten en hebben nauwelijks menselijke interventie nodig. U kunt ze zelfs eenvoudig bedienen met uw smartphone! Leuk om te weten: Robotmaaiers zijn de op één na grootste categorie van huishoudrobots!

De Robomow-familie bestaat uit 3 modellen

De ROBOMOW-RS

De Robomow RS is de grootste en naar onze mening de ‘beste’ Robomow. De 2 scherpe messen maaien samen een enorme breedte en dat maakt deze robot geschikt voor de grotere gazons. Een mooie eigenschap is het zwevende maaidek waarmee de contouren van uw gazon optimaal worden gevolgd.

De informatie heeft betrekking op de volledige reeks. Klik op het gewenste model om de specificaties te zien.

Maaien

Maaibreedte 56 cm
Maaihoogte 20-80 mm
Max. helling 36% (niet nabij de rand)
Vertrekpunten 4
Maaivermogen 400 Watt

Connectiviteit

Robomow App 2.0 Ja
RoboVision (ja, alleen op RS635 PRO SV)
Spraaksysteem (Alexa) Ja (op geselecteerde modellen)
Web app (MyRobomow) Ja (op geselecteerde modellen)
Vind mijn Robomow Ja (op geselecteerde modellen)

Afmetingen

Afmetingen robot 73,5 x 66 x 31 cm
Netto gewicht 20,2 kg

De ROBOMOW RC


De compacte veelkunner: Robomows knapste maaier tot nu toe. Een perfecte match met uw prachtige gazon. Specifiek voor de RC-modellen is de asymmetrische bouw. Het maaimes staat uit het midden geplaatst waardoor de tot buiten de wielen maait. En dat is nu wat robomow “randmaaien” bijzonder maakt.

De informatie heeft betrekking op de volledige reeks. Kijk bij een specifiek model voor de kenmerken.

Maaien

Maaibreedte28 cm
Maaihoogte15-60 mm
Max. Helling 36% (niet nabij de rand)
Vertrekpunten 3
Maaivermogen200 Watt

Connectiviteit

Robomow App 2.0 Ja
RoboVision —
Spraaksysteem (Alexa) Ja (op geselecteerde modellen)
Web App (MyRobomow) Ja (op geselecteerde modellen)
Vind Mijn Robomow Ja (op geselecteerde modellen)

Afmetingen

Afmetingen Robot 63 x 46 x 21 cm
Netto Gewicht11,4 kg

Robomow RX

De kleinste robot uit de Robomow-familie. In 2018 met de introductie werd met deze robotmaaier een prijsdoorbraak gehaald. De Robomow RX12u; een robotmaaier onder € 500 Al snel bleek dat de RX12u de opgegeven capaciteit absoluut niet waar kon maken. De accu is van het ‘ouderwetse’ lood-zuur type en deze moet, net als de RX20, ruim 20 uur opladen om geheel vol te zijn. Daarnaast heeft de RX12u geen programma, u moet dus zelf (dagelijks) het maaien starten. Vanaf de RX20 is er wel een weekprogramma op de robot en de RX50 heeft een weekprogramma en moderne “Li-ion” accu.

Voor de volledigheid van deze website vermelden wij de specificaties van de RX-robots. Voor een zeer eenvoudig gazon met beperkte oppervlakte kan een Robomow RX eventueel een goedkoop alternatief zijn. Kies dan voor de RX20 of beter nog de Robomow RX50 .

Maaien

Maaibreedte 18 cm
Maaihoogte 15-45 mm
Max. Helling 15% (niet bij de rand)
Vertrekpunten Tot 2 (RX50)
Maaivermogen 100 Watt

Connectiviteit

Robomow App 2.0 Ja
RoboVision —
Spraaksysteem (Alexa) Ja (op geselecteerde modellen)
Web App (MyRobomow) Ja (op geselecteerde modellen)
Vind Mijn Robomow Beschikbaar (optie)

Afmetingen

Afmetingen Robot 53 x 42 x 26 cm
Netto Gewicht 7,5 kg

De robotmaaiers van Robomow zijn sterk, snel en handig. Ze garanderen een gebruikersvriendelijke, tuinvriendelijke en gezinsvriendelijke robotmaaier.