Wiper maairobots

De robotmaaier van Wiper Maairobot!

Een maairobot met maar 1 doel: zorgen dat u meer vrij tijd over houdt.
De robotmaaier van Wiper is een automatische grasmaaier met geavanceerde kunstmatige intelligentie.
De Wiper maairobot werkt onafhankelijk, snel en efficient!
Het gras in uw tuin zal altijd de gewenste hoogte hebben, u heeft in elk seizoen een perfect gazon.
Door het brede assortiment aan grasmaairobots van Wiper Maairobot is er voor elk gazon een oplossing.

Wiper heeft haar maairobots verdeeld in 7 modellen. De modellen hebben allen bijzondere eigenschappen en specifieke kenmerken. Daarom is onze stelregel dat voor elke situatie en iedere tuin wel een passende Wiper is.
Net als bij alle andere merken is de totale maaicapaciteit van ondergeschikt belang. Dit gegeven wordt zwaar overschat en geldt uitsluitend onder de meest ideale omstandigheden. Wij selecteren de ideale robot graag op gebruik, ondergrond, aantal zones, gebruiksgemak, geluid, aantal wielen en mes-systeem.

De I-serie:

De nieuwste telg uit de maairobot lijn. Zeer compact en futuristisch model met 4 wielen. Nieuwe zachte rubberen wielen, een vast maaimes en een actieve bumper maken dit een bijzondere maairobot.

De C-serie

Kleine en zeer wendbare robotmaaier. Een robuuste serie met sterk stalen maaimes. Zo is het topmodel uit deze serie, de Wiper C180S uitgerust met GPS voor nauwkeurig maaien en kan ze via GSM contact houdt met uw telefoon.

De SR-serie

Er is nog 1 model is deze lijn De SRH. Deze krachtpatser is (nog steeds) een oude bekende. Robuust en zonder poespas. Degelijk gebouwd en voorzien van een eenvoudig display en toetsenbord. Het sterke stalen maaimes van 29 cm. maait moeiteloos uw gras, zelfs als het plaatselijk ruwer of hoger is. Ook takjes en dennenapppels zijn geen probleem. Doordat de behuizing zeer compact is en het maaimes breed kan deze robot met de randmaaifunctie zeer kort bij de grasrand maaien.

De F-serie

De opvolger van de bovenstaande SR-serie, dit nieuwe model heeft verbeteringen t.o.v. haar roemruchte voorganger mee gekregen. Zeker het vermelden waard zijn de rubberen flex-wielen zie zeer veel grip combineren met zelfreinigend vermogen. Behalve het instapmodel de Wiper F28 hebben de F-modellen een zeer intuïtief touchscreen bediening en GPS. Deze robots kunnen zeer efficient complexe gazons onderhouden. Ze zijn via de gratis App de bedienen en met de optionele Amigo-chip veilig voor kinderen en huisdieren.

De K-serie

De maairobot van de toekomst!. De unieke flexwielen geschadigen uw gras nauwelijks en hebben ongekend veel grip. Door het ingenieuze ontwerp en knikbesturing heeft deze robot grip onder vrijwel alle omstandigheden. GPS en Blue-tooth ontbreken uiteraard niet. Wiper heeft met deze lijn een flinke stap vooruit gezet en dit gaat zelfs zover, dat garantie tot 6 jaar standaard is op de robots (zie voorwaarden). De K-serie is daarnaast waterdicht gebouwd en kan daarom met water worden gereinigd.

De P-serie

De P70S is de aangewezen robot voor grote gazons tot 7000 m2. Door de 8 programmeerbare zones zijn de mogelijkheden groot bij ingewikkelde lay-outs. De gepatenteerde Flexwielen zijn zelfreinigend en hebben veel grip. Een robuuste robot met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteraard met GPS voor maai-optimalisatie en een ongekend sterk maaisysteem van 36 cm.

De Y-serie

De krachtpatsers voor sportvelden en parken. Onder ideale omstandigheden geeft Wiper een maaicapaciteit tot 20.000m2 voor het topmodel. Een maaibreedte van 81 cm en een maaitijd tot 10 uur op een volle accu. Carbonfiber behuizing, GPS , Bluetooth en touchscreen zijn maar een greep van de technieken waarmee deze topper indruk maakt. Natuurlijk is een super strak en gemaaid gazon haar levensdoel.